Rex AB – kung på tunga transporter

RingUp Norrtull är en av kedjans färskaste medlemmar, med många befintliga kunder som har hängt med genom åren. Flyttfirman Rex AB i Bromma startade 1994 och behövde några mobiltelefoner. På den vägen är det…

Rex AB började som ett mindre flyttfirma med fem man och ett par bilar. Förutom bohagsflyttning har firman specialiserat sig på tungtransporter av alla sorter. – Det kan röra sig om kassaskåp eller andra skrymmande och tunga objekt som exempelvis rulltrappor, säger Bobby Parming. Under åren har företaget växt och består idag av 35 anställda och 25 bilar. Behovet av en bra leverantör av mobiltelefoni har alltid varit viktigt eftersom de flesta medarbetare ständigt befinner sig i rörelse. – Niclas Hane på RingUp förhandlar fram de billigaste och bästa mobilabonnemangen. Just nu har vi ett 12-månadersavtal med Tele2 som snart går ut. Sedan får vi se vad det blir. En del operatörer försvinner direkt på grund av att de har sämre täckning, säger Bobby.

Mobil för att prata i
Rex AB har 45 abonnemang varav några telefoner är anspassade för mail- och kalenderfunktioner. RingUp lagar telefoner, uppgraderar och byter ut, och inom kort kommer de anställda även kunna få en lånetelefon under reparationstiden. I dagsläget finns inga planer på att utöka tjänsterna att omfatta exempelvis mobila arbetsordrar, men växer vi ytterligare så kan det finnas anledning att ompröva det beslutet. – Än så länge använder vi mobiltelefonerna främst för att prata i, avslutar Bobby Parming.
« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår